Για Εμάς

My Check Up - Μικρόβιολογικό Εργαστήριο Κηφισιάς

Εργαζόμαστε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτησή σας, μέσω της γρήγορης διενέργειας εργαστηριακών εξετάσεων υψηλών προδιαγραφών. Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία στεκόμαστε, πάντα, δίπλα σας, σεβόμενοι τυχόν ανησυχίες σας, καθώς και την ανάγκη σας για αξιόπιστο έλεγχο της υγείας σας.

Το μικροβιολογικό μας εργαστήριο διευθύνεται από τη Δρ. Μυρτώ Κατραμάδου, Ιατρό Βιοπαθολόγο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Μικροβιολογικό Εργαστήριο Κηφισιά
Μικροβιολογικό Εργαστήριο Κηφισιά

Το μικροβιολογικό εργαστήριο My Check Up είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους και υψηλής ποιότητας αναλυτές, που διασφαλίζουν την εξαγωγή ασφαλών αποτελεσμάτων σε όλες τις εξετάσεις που διενεργούμε, είτε για τη διάγνωση – παρακολούθηση θεμάτων υγείας, είτε στο πλαίσιο διεξαγωγής ενός πλήρους check up υγείας.

Εγγυόμαστε για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών, με αρωγό τη γνώση και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Υπό την επίβλεψη της Ιατρού Βιοπαθολόγου Δρ. Κατραμάδου, παραμένουμε συνεπείς στους στόχους μας, διακρινόμενοι για τη χρήση των πλέον αξιόπιστων μεθοδολογιών, ώστε να προσφέρουμε πάντα άριστες ιατρικές & διαγνωστικές υπηρεσίες, με σεβασμό στον άνθρωπο.

Σας περιμένουμε στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας, στην Κηφισιά, για αιματολογικές – ορμονολογικές – βιοχημικές – ανοσολογικές και άλλες εξετάσεις, ενώ κατόπιν σχετικής συνεννόησης παρέχουμε τη δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψίας.

Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ & τον ΕΔΟΕΑΠ, για την κάλυψη των ιατρικών σας εξετάσεων. Στο My Check Up γνωρίζουμε καλά την εξέχουσα σημασία της έγκαιρης διάγνωσης τυχόν προβλημάτων υγείας. Μην αμελείτε την υγεία σας και εντάξτε το τακτικό check up στη ζωή σας!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Πάντα δίπλα σας!

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία

Η Ιατρός μας

Το μικροβιολογικό μας εργαστήριο διευθύνεται από τη Δρ. Μυρτώ Κατραμάδου, Ιατρό Βιοπαθολόγο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Η πολύχρονη εμπειρία της στον κλάδο της υγείας, αλλά και η άρτια επιστημονική της κατάρτιση συμβάλλουν στην εύρυθμη και αξιόπιστη λειτουργία του εργαστηρίου μας, στην Κηφισιά.

Δρ. Μυρτώ Κατραμάδου
Δρ. Μυρτώ Κατραμάδου

Η Δρ. Μυρτώ Κατραμάδου, Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλλένειο – Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Αγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Εργαστήριο Πειραματικής Φαρμακολογίας το 2007, όπου εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στη μελέτη της λειτουργικότητας των αγγείων στα πλαίσια του υποθυρεοειδισμού.

Έχει επίσης φοιτήσει δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Μιλάνου, με παράλληλη εργασία στα ερευνητικά προγράμματα της Έδρας της Χρονοβιολογίας της Πανεπιστημιακής Σχολής.

Ιστορικό:

  • 1999 – 2000: Εθελοντική εργασία στο Διαβητολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Δ’ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στα ερευνητικά προγράμματα της Μονάδας Τεχνητού Παγκρέατος και στα παθολογικά περιστατικά της Κλινικής.
  • 2000 – 2001: Υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Λεωνιδίου με απόσπαση στο Νεφρολογικό Τμήμα του Περιφερειακού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με εκπαίδευση στην αντιμετώπιση περιστατικών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (Μονάδα Αιμοκάθαρσης και Περιτοναϊκής Κάθαρσης).
  • 2002 – 2007: Ειδικότητα Ιατρικής Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
  • 2008 – 2011: Επικουρική Ιατρός με καθήκοντα Επιμελήτριας Β’ ΕΣΥ στο Μικροβιολογικό Tμήμα του Γ.Ν.Α. “Γ. Γεννηματάς’’.
  • 2013 – 2015: Επιστημονική συνεργάτης στο Διαγνωστικό κέντρο “Ασκληπιός” Χαϊδαρίου, καθώς και σε άλλα Διαγνωστικά κέντρα του συγκεκριμένου Ομίλου (“Ιατρική Διάγνωση Αχαρναί”, “Ιατρική Διάγνωση Κορωπίου”, “Ιατρική Διάγνωση Κερατσινίου”) και Επιστημονική Υπεύθυνη Ιατρός στο Διαγνωστικό κέντρο “Πρόληψη” Κερατσινίου.
  • 2015 – 2016: Επιστημονική Υπεύθυνη Ιατρός στο Διαγνωστικό κέντρο Genelabs – Γονιδιωματική.
  • 2016 – 2018: Υπεύθυνη Ιατρός και ιδιοκτήτρια στα Σύγχρονα Μικροβιολογικά Εργαστήρια Κηφισιάς.
  • 2018 – σήμερα: Υπεύθυνη Ιατρός και ιδιοκτήτρια του νέου μικροβιολογικού εργαστηρίου My Check Up στην Κηφισιά.

Το Ιατρείο μας

Σας περιμένουμε σε ένα πλήρως ανακαινισμένο, άνετο και φιλικό περιβάλλον, που διακρίνεται για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στη διάθεσή σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες